O nama

Image

MESSIS d.o.o. osnovan je kao privatna tvrtka za trgovinu, zastupanje i usluge. Sjedište je smješteno u Zagrebu gdje se nalaze i ured uprave, komercijalni sektor i skladište s veleprodajom.

Široka djelatnost tvrtke obuhvaća veleprodaju i distribuciju strojeva i opreme za poljoprivredu (ratarstvo, vinogradarstvo i voćarstvo, stočarstvo), opreme za komunalna poduzećarezervnih dijelova i alata, servis i preventivno održavanje strojeva i opreme, kao i poduku korisnika (kupaca) o što boljem i kvalitetnijem rukovanju i održavanju poljoprivredne mehanizacije i komunalne opreme.

Spomenutim proizvodima iz svog prodajnog programa MESSIS opskrbljuje više od 830 poslovnih partnera - trgovine poljoprivrednim strojevima i opremom, poljoljekarne, udruge, zadruge, poljoprivredne škole i fakulteti, humanitarne organizacije, poljoprivredni proizvođači u sistemu PDV-a i dr., a njih oko 370 pripada u skupinu stalnih poslovnih partnera, što ga čini ga jednim od najznačajnijih distributera na tržištu Hrvatske. 

Poslovni uspjeh rezulat je provjerenog recepta – ključnim odrednicama smatra se odabir kvalitetnih i stručnih poslovnih partnera u Hrvatskoj, predani rad svih zaposlenika MESSIS-a, jasna poslovna vizija, te ponuda i distribucija kvalitetnih i konkurentnih proizvoda, čime se zadaća zadovoljavanja potreba i očekivanja poslovnih partnera vrlo brzo i lako ostvaruje. 

Vizija

Distribucija strojeva i opreme za poljoprivredu (ratarstvo, vinogradarstvo i voćarstvo, stočarstvo), opreme za komunalna poduzeća, pripadajućih rezervnih dijelova i alata, servis i preventivno održavanje poljoprivredne mehanizacije i komunalne opreme predstavljaju cjelinu djelatnosti kojima MESSIS nastoji postići svoj prvotno zacrtani cilj – dosegnuti i zadržati vodeću poziciju u Hrvatskoj.
Image

Certifikati