Višenamjenski autonomni električni agrosustav SLOPEHELPER

Višenamjenski autonomni električni agrosustav SLOPEHELPER

Proizvođač

Rješenje koje štedi vaše vrijeme i novac - Bez vozača - Sigurno niskonaponsko električno vozilo 48V - Autonomija rada do 14 sati dnevno

Cijena na upit!

Slopehelper je precizan višenamjenski agrosustav bez vozača koji pokriva 90% ukupnog radnog poljoprivrednog ciklusa u voćnjacima, vinogradima, maslinicima i dr. To je prvi potpuno autonomni električni robot na tržištu koji učinkovito obavlja sve tipične operacije na plantaži bez ljudskog nadzora 24 sata dnevno. Sve operacije nadziru se putem mobilne aplikacije TeroAir koja može daljinski komunicirati s vozilom, prenositi video s prednje kamere i pratiti vremenske uvjete putem ugrađene meteorološke stanice.

Slopehelper sustav se temelji na umjetnoj inteligenciji koja se prilagođava novim situacijama, pomaže u izmjeni redova i dodaje autonomiji vozila.

BAZNA PLATFORMA je vozilo koje pokreću dvije gusjenice, karoserija, priključne točke koje su postavljene sprijeda, straga, sa strane i u sredini, namijenjene su za prihvat mehanizacije (kosilica za travu, malčer, bočna kosilica za košnju unutar-reda, atomizer, stroj za zelenu rezidbu, oprema za berbu voća, freza, vibrokultivator, viličar, utovarna platforma, četka za čišćenje parkova, cesta, snijega, itd. itd.), teretna platforma i prednji upravljački sistem.

Sa svojim kompaktnim dizajnom i opružnim gusjenicama, stroj je posebno okretan i može svladavati neravne i nagnute terene do 42°.   

 

Pošalji upit za ovaj proizvod