Traktor VST FIELDTRAC 927

Nosač alata - Traktor za specijalne namjene modeli VITRAC

Proizvođač

S VITRAC-om je rođena nova generacija nosača alata – traktora za specijalne namjene , posebno razvijena za vinogradarstvo, ali i za voćarstvo, prikladna za terasaste vinograde i voćnjake, ekstremne padine i uske ceste, sposobna savršeno kombinirati prianjanje i sigurnost s izvrsnom učinkovitošću i maksimalnim rukovanjem, ne zanemarujući udobnost vozača.

Cijena na upit!

To je fleksibilno i izuzetno upravljivo vozilo, istovremeno udobno i lako za manevriranje čak i na najstrmijim padinama, sposobno primiti najsloženije priključke (od kojih nabrajamo: malčer, bočna kosilica za košnju unutar-reda, atomizer, stroj za zelenu rezidbu, freza, vibrokultivator, viličar, damper, (utovarna platforma), korpa za utovar zemlje, četka za čišćenje parkova, cesta, snijega,  itd, itd.

Stabilnost na padinama

Za pouzdanu stabilnost  VITRAC- a zaslužan je niski centar gravitacije – neophodan preduvjet za učinkovit i siguran rad na najstrmijim padinama. Doista, sve hidrauličke pumpe i dizel motor ugrađeni su na najnižu moguću dubinu. Pod je izrađen od teškog čelika, dok su sve visoke komponente izrađene od laganih materijala, kako je uobičajeno u aeronautičkom sektoru.

 

 

Pošalji upit za ovaj proizvod